СУМИРАЊЕ РАСПРАВЕ О НАРЦТУ АКЦИОНОГ ПЛАНА ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ПАЛИЛУЛА–НИШ,  2012–2016
12.12.2011

Поштовани грађани и грађанке,  
Процес израде развојног документа, Акционог плана градске општине Палилула Ниш за 2012 – 2016 приближио се утврђеном року. На овом документу, значајном за грађане општине Палилула и Град Ниш у целини, радили смо од јануара месеца 2011. уз помоћ пројекта Програм за подршку општинама ИПА 2007 - Добра локална управа, планирање и обављање услуга у Србији који финансира Европска унија. Овај Акциони план није само смерница, он представља најважније активности и конкретне инвестиције које треба да припремимо и спроведемо у наредних 5 година, како бисмо побољшали услове за живот и рад свих наших грађана. Целокупан нацрт овог документа објављен је на www.palilula.eu и може се у целости преузети. Ваше предлоге и сугестије можете доставити на адресу Градске општине Палилула, Бранка Радичевића 1 или путем електронске поште на е-маил адресу palilulacrp@gmail.com са назнаком: „За Акциони план“.

Централа јавна расправа о нацрту Акционог плана биће организована 16. децембра 2011, у 11:00 сати у сали Нишког културног центра, Станоја Бунушевца бб. Овим путем вас позивамо да се активно укључите у процес израде Акционог плана за нашу општину и дате свој допринос развојним променама наше околине.

Очекујемо вас! Координациони тим за израду Акционог плана и председник Градске општине Палилула, проф.др Игор Новаковић.